AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç resmi görmek

Kahve falında kılıç resmi görmek

Kahve falında kılıç resmi görmek başarıların devamlı olacağına, kendisine şifa olacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, şöhretli biri olunacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç resmi gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler daha sonra büyük önem kazanabilir.

Kahve falında kılıç resmi görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlayan kılıç görmek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kılıçla adam kesmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalettir.

Kahve falında birinden kılıç almak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla vurulmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında kılıcla dövüşmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete yorulur.

Kahve falında kılıçla boyun kesmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında iki uçlu kılıç görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir