AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç izi görmek

Kahve falında kılıç izi görmek

Kahve falında kılıç izi görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet eder.

Kahve falında kılıç izi gördüyseniz:

  • Söylentilere neden olabilecek tavırlar almamaya gayret edin.

Kahve falında kılıç izi görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında izgara köfte yemek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan izleri görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında izlandaya gitmek makamının sarsılmayacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda ameliyat izi görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında izlendiğini görmek hayırlı işlerde yer alacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında iz görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda el izi görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir