AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini kefenli görmek

Kahve falında ölü birini kefenli görmek

Kahve falında ölü birini kefenli görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, çaresiz kalacağına inanılır.

Kahve falında ölü birini kefenli gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği bilgileri iki kere kontrol etmekte fayda var.

Kahve falında ölü kefenlenirken görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birini kefenli görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefende görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü kefenle görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, kalabalıktan uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü kefenlerken görmek kötü işlere girmeyeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün kefenini açmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini kefende görmek işveren pozisyonuna geleceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kefeni görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir