AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kediden korkmak

Kahve falında beyaz kediden korkmak

Kahve falında beyaz kediden korkmak işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, her anlamda güçleneceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kediden korkmak gördüyseniz:

  • Aklınıza sevdiğiniz kişileri memnun edecek fikirler gelebilir.

Kahve falında beyaz kediden korkmak rızkının çoğalacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kediden korkmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine işaret eder.

Kahve falında kara kediden korkmak başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi görüp korkmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında kediden korkmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yavrusundan korkmak kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında siyah kediden korkmak elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kedilerden korkmak elindekileri de kaptıracağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir