AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yavrusundan korkmak

Kahve falında kedi yavrusundan korkmak

Kahve falında kedi yavrusundan korkmak eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi yavrusundan korkmak gördüyseniz:

  • Tekliflere açık olun.

Kahve falında yavru kediden korkmak elini haramdan uzak tutacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında kedi yavrusundan korkmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi görüp korkmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kediden korkmak küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kediden korkmak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalettir.

Kahve falında kara kediden korkmak çok büyük kazanç elde edileceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulur.

Kahve falında kedilerden korkmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalettir.

Kahve falında kediden korkmak özel hayatında mutluluğu yakalamasına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir