AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi görüp korkmak

Kahve falında kedi görüp korkmak

Kahve falında kedi görüp korkmak kötü gidişe dur denileceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi görüp korkmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler masraflarınızdaki ani artışı gösteriyorlar.

Kahve falında kedi görüp korkmak gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan görüp korkmak hasta ve üzgün olacağına, istenen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini görüp korkmak yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslan görüp korkmak uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine inanılır.

Kahve falında ruh görüp korkmak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında cin görüp korkmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında fare görüp korkmak özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına rivayet eder.

Kahve falında görünmeyen varlıklardan korkmak fal sahibinin muradına ereceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir