AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedilerden korkmak

Kahve falında kedilerden korkmak

Kahve falında kedilerden korkmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine alamet eder.

Kahve falında kedilerden korkmak gördüyseniz:

  • Yakında, sizin için en önemli şeyi belirledikten sonra daha rahat ilerleyebileceksiniz.

Kahve falında kedi yavrusundan korkmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kediden korkmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedilerden korkmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, hasta ve üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında kediden korkmak fedakârlıklar yapacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kediden korkmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kediden korkmak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi görüp korkmak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kediden korkmak yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir