AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kediden korkmak

Kahve falında kara kediden korkmak

Kahve falında kara kediden korkmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, uzak bir yola gidileceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, giderlerin artış göstereceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kara kediden korkmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, komşular veya akrabalar hayatınızı kolaylaştıracak önerilerde bulunabilir.

Kahve falında kara kediden korkmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında kedi görüp korkmak çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kedilerden korkmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kediden korkmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kedi yavrusundan korkmak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kediden korkmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına işarettir.

Kahve falında yavru kediden korkmak ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına delalet eder.

Kahve falında kediden korkmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir