AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediden korkmak

Kahve falında kediden korkmak

Kahve falında kediden korkmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işarettir.

Kahve falında kediden korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz konusunda ısrarcı olabilir, son noktayı koyabilirsiniz.

Kahve falında siyah kediden korkmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında kediden korkmak büyük bir kazanç elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kara kediden korkmak aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına inanılır.

Kahve falında kedi görüp korkmak herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, mevki edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedilerden korkmak bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine inanılır.

Kahve falında yavru kediden korkmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, her zaman el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yavrusundan korkmak zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kediden korkmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir