AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kedi kovalamak

Kahve falında beyaz kedi kovalamak

Kahve falında beyaz kedi kovalamak gözyaşının dineceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına, güzel günlerin geleceğine, muradınıza ereceğinize, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kedi kovalamak gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varabilirsiniz.

Kahve falında beyaz kedi kovalamak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kediyi kovalamak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedinin kovaladığını görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında evden kedi kovalamak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kara kedi kovaladığını görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde kedi kovalamak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kediyi kovalamak herhangi bir sorun yaşamayacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir