AnaSayfa / Genel / Kahve falında evden kedi kovalamak

Kahve falında evden kedi kovalamak

Kahve falında evden kedi kovalamak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalettir.

Kahve falında evden kedi kovalamak gördüyseniz:

  • Maddi maceralara atılma isteğiniz artıyor.

Kahve falında evde kedi kovaladığını görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, çektiği zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evden kedi kovalamak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve giren kediyi kovalamak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, ticaretinin de hızlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evden kedi kovaladığını görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında evdeki kedileri kovalamak çok büyük hayır duası alınacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kedi kovalamak mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, verilen  sözlerin tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve giren kedileri kovalamak hayali kurulan eve ulaşmaya, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin sizi kovaladığını görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir