AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi kovaladığını görmek

Kahve falında kara kedi kovaladığını görmek

Kahve falında kara kedi kovaladığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, işlerini boşvereceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara kedi kovaladığını gördüyseniz:

  • Bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Kahve falında kara kedi kovaladığını görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara kediyi kovalamak her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine delalettir.

Kahve falında kara kedinin kovaladığını görmek yolunda gideceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kara kedi kovalamak eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine yorulur.

Kahve falında yavru kedi kovalamak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi kovalamak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kedi kovalamak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kedi kovalamak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir