AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi kovalamak

Kahve falında kediyi kovalamak

Kahve falında kediyi kovalamak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi kovalamak gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilir, alışılmadık aktivitelere katılımda bulunmanız durumunda size iyi bir gelecek vaat eden yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında siyah kediyi kovalamak işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kedi yavrusunu kovalamak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında yavru kedi kovalamak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, aile içinde saadetinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedi kovalamak arzuların gerçekleşeceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve giren kedileri kovalamak bir sebeple başka yollar aranacağına, engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kara kediyi kovalamak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin kediyi kovaladığını görmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında kediyi kovaladığını görmek insanların yolunu aydınlatacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir