AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kediyi kovalamak

Kahve falında kara kediyi kovalamak

Kahve falında kara kediyi kovalamak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kara kediyi kovalamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kara kedi kovaladığını görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedinin kovaladığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kediyi kovalamak garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kara kedi kovalamak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi yavrusunu kovalamak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kediyi kovaladığını görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında evde kedi kovaladığını görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde kedi kovalamak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir