AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedinin kovaladığını görmek

Kahve falında kara kedinin kovaladığını görmek

Kahve falında kara kedinin kovaladığını görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, güvenini sarsacağına rivayet eder.

Kahve falında kara kedinin kovaladığını gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda türlü seçeneklere sahipsiniz.

Kahve falında kara kediyi kovalamak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kedi kovaladığını görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara kedinin kovaladığını görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, takdir edilen kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kara kedi kovalamak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında evde kedi kovaladığını görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında farenin kediyi kovaladığını görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi yavrusunu kovalamak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kedi kovalamak sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir