AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kapıdan girmek

Kahve falında beyaz kapıdan girmek

Kahve falında beyaz kapıdan girmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kapıdan girmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız jestler veya yardımlar diğerlerinin gözünde değer kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında beyaz kapıdan girmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kapıdan girmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında cennetin kapısından girmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar kapıdan girmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalet eder.

Kahve falında cennet kapısından girmek işten yana şansının açık olacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kapısız tuvalete girmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında üniversite kapısından girmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir kapıdan içeri girmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir