AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapısız tuvalete girmek

Kahve falında kapısız tuvalete girmek

Kahve falında kapısız tuvalete girmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, amaçlardan sapmaya, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapısız tuvalete girmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten veya yeni kişilerle bir araya gelmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında kapısız tuvalete girmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına yorulur.

Kahve falında kadınlar tuvaletine girmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastanede tuvalete girmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında camii tuvaletine girmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, kalp kırıklığına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz tuvalete girmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında dar tuvalete girmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalet eder.

Kahve falında tuvaletin deliğine girmek çok zarar göreceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine inanılır.

Kahve falında ekmekle tuvalete girmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir