AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet kapısından girmek

Kahve falında cennet kapısından girmek

Kahve falında cennet kapısından girmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, ortamın bir hayli gerileceğine işarettir.

Kahve falında cennet kapısından girmek gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılıyorsunuz.

Kahve falında cennetin kapısından girmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, söz sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında cennet kapısından girmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında cennette girmek büyük tartışmaların yapılacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüp cennete girmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında cennet bahçesine girmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında cennete girmek evini ve ailesini unutacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet girmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmek ve cennete girmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, elini haramdan uzak tutacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir