AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite kapısından girmek

Kahve falında üniversite kapısından girmek

Kahve falında üniversite kapısından girmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine işaret eder.

Kahve falında üniversite kapısından girmek gördüyseniz:

  • Başkaları için yaptığınız şeyler sizi mutlu edecek şeylere dönüşebilir.

Kahve falında üniversite kapısından girmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında üniversitede derse girmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine inanılır.

Kahve falında üniversiteye tekrar girmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında üniversitede sınava girmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında üniversite sınava girmek problemlerin çözüme kavuşacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavına girmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında üniversite kapısı görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında açık kapıdan girmek gün sayacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir