Kahve falında beyaz kapı yıkamak

Kahve falında beyaz kapı yıkamak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından sevileceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kapı yıkamak gördüyseniz:

  • Başarılı olmanız yapacağınız hazırlığa bağlı hata yapmamanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz kapı yıkamak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapısının önünü yıkamak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına delalet eder.

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla kapı yıkamak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına yorulur.

Kahve falında kapı önü yıkamak zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir kapı yıkamak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, güvenini sarsacağına işarettir.

Kahve falında kapıyı yıkamak zorlukların ve kavgaların biteceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına delalettir.

Kahve falında kapının önünü yıkamak el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir