AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önü silmek

Kahve falında kapı önü silmek

Kahve falında kapı önü silmek kafasındaki sorunları çözeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı önü silmek gördüyseniz:

  • Aşırı konuşkan olmanız mümkündür.

Kahve falında kapı önü silmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işarettir.

Kahve falında kapı önünü silmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, helal kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kapı silmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kapıyı silmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam kapı silmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında kapı pencere silmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kapı eşiğini silmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı sildiğini görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir