AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önünü silmek

Kahve falında kapı önünü silmek

Kahve falında kapı önünü silmek çok karlı yatırımlar yapacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, iftiraya maruz kalınacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, sorunların teker teker aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı önünü silmek gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bazı kişiler hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında kapı önünü silmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı önü silmek onların başarıları ile övüneceğine, mevlit okutacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta kapı silmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kapıyı silmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yüksek bir makamı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dış kapı silmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kapı eşiğini silmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kapı sildiğini görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında kapı pencere silmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir