AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kanarya görmek

Kahve falında beyaz kanarya görmek

Kahve falında beyaz kanarya görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, maddi kayıpların olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kanarya gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatça ortaya koyun.

Kahve falında beyaz kanarya görmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine inanılır.

Kahve falında kanarya tutmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate yorulur.

Kahve falında kanarya öldürmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanarya beslemek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sarı kanarya görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kanarya görmek elde bulunan imkânların artacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında iki kanarya görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük kanarya görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kazanç kapılarının kapanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir