AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafeste muhabbet kuşları görmek

Kahve falında kafeste muhabbet kuşları görmek

Kahve falında kafeste muhabbet kuşları görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, sevilen bir kişi olunacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına tabir olunur.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşları gördüyseniz:

  • Hareket arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafeste görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, toplum içindeki değerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafeste görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak büyük atılımlarda bulunacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kafes içinde muhabbet kuşu görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, nimetin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak işle ilgili inzivaya çekileceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir