AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kafes görmek

Kahve falında cam kafes görmek

Kahve falında cam kafes görmek gözden düşeceğine, atılıma geçeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, dertlerin günden güne artacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında cam kafes gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında cam kafes görmek sıkıntıdan kurtulacağına, onlara hayrının dokunacağına alamet eder.

Kahve falında baykuşu kafeste görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına yorulur.

Kahve falında kafes içinde balık görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, zamanının boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafesde yılan görmek içsel güvensizliklerinize, mutsuz ve üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında kafes içinde güvercin görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına işaret eder.

Kahve falında birini kafeste görmek rakiplerini mağlup edeceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin kafesi görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında kafeste kuşlar görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir