AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık yumurta kabuğu görmek

Kahve falında kırık yumurta kabuğu görmek

Kahve falında kırık yumurta kabuğu görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık yumurta kabuğu gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz bir randevu, plan ya da düzenleme yavaş yavaş şekillenmeye başlayabilir.

Kahve falında kırık yumurta kabuğu görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına işarettir.

Kahve falında kabuğu kırık yumurta görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuksuz yumurta görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kabuklu yumurta görmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yumurta kabuğu yemek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabuklu yumurta görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, eline geçen paraları tutamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta kabuğu görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yumurta kabuğu soymak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir