AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz mendil vermek

Kahve falında beyaz mendil vermek

Kahve falında beyaz mendil vermek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz mendil vermek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşımlarınız sizi duygusal anlamda zayıf gösterebilecek durumlardan korunmanıza yardım edebilir.

Kahve falında siyah beyaz mendil görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz mendil vermek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz mendil görmek hayallere kavuşulacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden beyaz mendil almak hastalıkların sona ereceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz selpak mendil görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kağıt mendil görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına yorulur.

Kahve falında birine beyaz mendil vermek işlerinde yenilikler yapacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz mendil yıkamak hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir