AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz iple dikiş dikmek

Kahve falında beyaz iple dikiş dikmek

Kahve falında beyaz iple dikiş dikmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz iple dikiş dikmek gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan şeyler veya kişiler var.

Kahve falında beyaz iple dikiş dikmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işarettir.

Kahve falında siyah iple dikiş dikmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı iple dikiş dikmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına yorulur.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz dikiş ipi görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında dikiş makinesinde dikiş dikmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikiş makinesiyle dikiş dikmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir