AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek gömlek görmek

Kahve falında ipek gömlek görmek

Kahve falında ipek gömlek görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çalıştığına değeceğine tabir olunur.

Kahve falında ipek gömlek gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya meyillisiniz.

Kahve falında ipek gömlek görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Kahve falında yeşil ipek gömlek görmek ona emek vereceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ipek gömlek giymek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ipek gömlek görmek başarı kazanılacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ipek iplik görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ipek halı asmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ipek seccade görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, karın artacağına delalettir.

Kahve falında ipek ip görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir