AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple dişini çekmek

Kahve falında iple dişini çekmek

Kahve falında iple dişini çekmek çok karlı yatırımlar yapacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kafasının rahatlayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında iple dişini çekmek gördüyseniz:

  • Daha fazla şey halledebilmek istiyorsanız, yalnız çalışmanızda fayda var.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişinden ip çekmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında iple dişini çekmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında ağzından ip çekmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında boğazdan ip çekmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalettir.

Kahve falında iple yukarı çekmek huzura erileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kulaktan ip çekmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında iple çekmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir