AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan ip çekmek

Kahve falında ağızdan ip çekmek

Kahve falında ağızdan ip çekmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ağızdan ip çekmek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir tutum takınırsanız hedefe doğru başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında ağızdan ip çekmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan ip görmek borcunun da hafifleyeceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan kıl çekmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, ticaretin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında ağızdan iplik çekmek kişinin esenlik bulacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iple çekmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan ip çekmek bir anda atılıma geçeceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iple yük çekmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından ip çekmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir