AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı üzerinde yürümek

Kahve falında halı üzerinde yürümek

Kahve falında halı üzerinde yürümek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, kendi işine kavuşacağına, iyi konumlara geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, yeni bir iş bulacağına yorulur.

Kahve falında halı üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Konuşmalar esnasında kelimeleri seçerek kullanmalısınız.

Kahve falında yeşil halıda yürümek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında halıda yürümek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı halı üzerinde yürümek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında halının üzerinde yürümek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında halının üstünde yürümek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına delalet eder.

Kahve falında halı üstünde yürümek mutluluğunun büyüyeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı halının üzerinde yürümek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz halıda yürümek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir