AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil halıda yürümek

Kahve falında yeşil halıda yürümek

Kahve falında yeşil halıda yürümek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, hayallerine kavuşacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, ekmeğin kesileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil halıda yürümek gördüyseniz:

  • Siz fikrinizi söylediniz.

Kahve falında yeşil halıda yürümek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz halıda yürümek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, başarıyla geleceğine inanılır.

Kahve falında halı üstünde yürümek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına inanılır.

Kahve falında halının üstünde yürümek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halının üzerinde yürümek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı halının üzerinde yürümek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı halı üzerinde yürümek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında halıda yürümek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir