AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıda yürümek

Kahve falında halıda yürümek

Kahve falında halıda yürümek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında halıda yürümek gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya yavaşlatan ilişkilerinizde gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında halıda yürümek fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, malının ve aşının da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında halı üzerinde yürümek maddi sorunlarının çözüleceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine yorulur.

Kahve falında halı üstünde yürümek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz halıda yürümek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halının üzerinde yürümek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı halının üzerinde yürümek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı halı üzerinde yürümek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil halıda yürümek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir