AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı halının üzerinde yürümek

Kahve falında kırmızı halının üzerinde yürümek

Kahve falında kırmızı halının üzerinde yürümek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı halının üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • İlk bakışta sizin lehinize gibi görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Kahve falında kırmızı halının üzerinde yürümek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı halı üzerinde yürümek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında halı üstünde yürümek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halı üzerinde yürümek yaşamın daha kolay hale geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında halıda yürümek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında halının üstünde yürümek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil halıda yürümek hatalarını düzelteceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında halının üzerinde yürümek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir