AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan beyaz güvercin görmek

Kahve falında konuşan beyaz güvercin görmek

Kahve falında konuşan beyaz güvercin görmek destek için ailesiyle de konuşacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında konuşan beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Üzerinde durmak istediğiniz konuların altını çizmeniz veya düşüncelerinizi paylaşmanız durumunda işlerin istediğiniz gibi gideceğini göreceksiniz.

Kahve falında konuşan beyaz güvercin görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına delalet eder.

Kahve falında güvercinin konuştuğunu görmek vefa göstereceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında konuşan güvercin görmek kişinin yüzünün güleceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında güvercinle konuştuğunu görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, şeytana uyacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz güvercin tutmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında üç beyaz güvercin görmek borçlarının kapanacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş beyaz güvercin görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine işarettir.

Kahve falında elinde beyaz güvercin görmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, her şeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir