AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinle konuşmak

Kahve falında güvercinle konuşmak

Kahve falında güvercinle konuşmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercinle konuşmak gördüyseniz:

  • Daha planlı davranmanız durumundaysa gereken desteği veya iş birliğini görebileceksiniz.

Kahve falında güvercinle konuşmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında beyaz güvercinle konuşmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinlerle konuşmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz güvercin uçurmak dualarına karşılık alacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında güvercin yumurtladığını görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercini yakalamak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gri renk güvercin görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında ölen güvercin görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir