AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinlerle konuşmak

Kahve falında güvercinlerle konuşmak

Kahve falında güvercinlerle konuşmak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercinlerle konuşmak gördüyseniz:

  • Yatırımlarınız konusunda net düşünmenizde fayda var.

Kahve falında beyaz güvercinle konuşmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında güvercinlerle konuşmak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına delalet eder.

Kahve falında güvercinle konuşmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine güvercin vermek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan güvercin görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yolunmuş güvercin görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, onları rahat ettireceğine yorulur.

Kahve falında donmuş güvercin görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kınalı güvercin görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir