AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve yeşil güvercin görmek

Kahve falında beyaz ve yeşil güvercin görmek

Kahve falında beyaz ve yeşil güvercin görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve yeşil güvercin gördüyseniz:

  • İşlerinizi zamanında yapmalı, erteleme durumuna girmemelisiniz.

Kahve falında beyaz ve yeşil güvercin görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil güvercin görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil renkli güvercin görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin ve yavrusunu görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz güvercin beslemek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde beyaz güvercin görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, deneyim kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi beyaz güvercin görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz güvercin görmek bundan da son derece mutlu olacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir