AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz güvercini elinde tutmak

Kahve falında beyaz güvercini elinde tutmak

Kahve falında beyaz güvercini elinde tutmak yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz güvercini elinde tutmak gördüyseniz:

  • İlerlemenize ya da kendinizi geliştirmenize yardımı olacak aktivitelere ya da kurslara katılabilirsiniz.

Kahve falında beyaz güvercini elinde tutmak ele geçen kazancın artacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında güvercini elinde tutmak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında elinde güvercin tutmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz güvercin tutmak hayatına bakacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde beyaz güvercin görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yabani güvercin tutmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin elde tutmak yanlışlara düşeceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında güvercin tutmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir