AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz güvercin tutmak

Kahve falında beyaz güvercin tutmak

Kahve falında beyaz güvercin tutmak düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, hayırlı işlere girişileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, büyük düşüneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz güvercin tutmak gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da proje üzerinde çalışıyorsanız sonuç almak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz güvercini elinde tutmak hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz güvercin tutmak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında elinde güvercin tutmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında güvercini elinde tutmak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında güvercini tutmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işarettir.

Kahve falında yabani güvercin tutmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya alamet eder.

Kahve falında güvercin tutmak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında güvercin elde tutmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir