AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde beyaz güvercin görmek

Kahve falında elinde beyaz güvercin görmek

Kahve falında elinde beyaz güvercin görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, yeni mallara kavuşacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, çok sayıda borca gireceğine işaret eder.

Kahve falında elinde beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın ya da düzenlemelerin yeniden şekillendirilmesi veya üzerlerinde ufak tefek uyarlamalar yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında beyaz güvercini elinde tutmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında elinde beyaz güvercin görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, geçiminin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde güvercin görmek kendi şansını kendi yaratacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına inanılır.

Kahve falında eline güvercin almak içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, huzurlu günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin eline almak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında elinde güvercin tuttuğunu görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercinin eline konduğunu görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine işarettir.

Kahve falında elinde güvercin tutmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir