AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani güvercin tutmak

Kahve falında yabani güvercin tutmak

Kahve falında yabani güvercin tutmak rızkının genişleyeceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, yuva kuracağına, hayatının da düzene gireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işarettir.

Kahve falında yabani güvercin tutmak gördüyseniz:

  • Mesleki konularda daha temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında yabani güvercin tutmak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabani güvercin görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına inanılır.

Kahve falında yabani güvercin avlamak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sözler sarf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabani hurma görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında yabani hayvan görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabani erik görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, geçmişini arkada bırakacağına yorulur.

Kahve falında yabani ayı görmek zinde kalacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabani kedi görmek can bulacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir