AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin tutmak

Kahve falında güvercin tutmak

Kahve falında güvercin tutmak ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, zorlanacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin tutmak gördüyseniz:

  • Size akıl verebilecek kişiler bulmanız zor olmayacak.

Kahve falında güvercin tutmak Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına tabir olunur.

Kahve falında yabani güvercin tutmak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz güvercin tutmak sohbetinin bozulacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında güvercini elinde tutmak kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, çok başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz güvercini elinde tutmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında güvercin elde tutmak rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde güvercin tutmak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında güvercini tutmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, attığı adımların boşa gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir