AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercini tutmak

Kahve falında güvercini tutmak

Kahve falında güvercini tutmak insanların hayır dualarını alacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercini tutmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında güvercini elinde tutmak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalettir.

Kahve falında elinde güvercin tutmak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabani güvercin tutmak neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercin elde tutmak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercini elinde tutmak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında güvercin tutmak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercini tutmak yetim sevindireceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz güvercin tutmak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, dinine bağlı kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir