AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece güneş gözlüğü takmak

Kahve falında gece güneş gözlüğü takmak

Kahve falında gece güneş gözlüğü takmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, hayatının karışacağına, arzularının yerine geleceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine işaret eder.

Kahve falında gece güneş gözlüğü takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler uzun zamandır devam eden bir duruma farklı yaklaşmanızı öneriyorsa ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında gece güneş gözlüğü takmak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, istenmeyen olayların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü takmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı güneş gözlüğü takmak amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü takmak tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneş gözlüğü taktığını görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık güneş gözlüğü görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğünü kaybetmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalettir.

Kahve falında güneş gözlüğü satın almak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir