AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlekli kadın görmek

Kahve falında beyaz gömlekli kadın görmek

Kahve falında beyaz gömlekli kadın görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, insanlar arasında yüceleceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gömlekli kadın gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle mesafeli bir ilişkiniz var.

Kahve falında beyaz gömlekli kadın görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gömlek kadın görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, hakkını alacağına işaret eder.

Kahve falında kadın gömleği görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek birini görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına işaret eder.

Kahve falında birinin üstünde beyaz gömlek görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gömlekle görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz gömlek erkek görmek huzurlu günlerin geleceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gömlek giydiğini görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir