AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli beyaz gömlek görmek

Kahve falında kirli beyaz gömlek görmek

Kahve falında kirli beyaz gömlek görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında kirli beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Kahve falında kirli beyaz gömlek görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kirli gömlek görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına tabir olunur.

Kahve falında yakası kirli beyaz gömlek görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına delalettir.

Kahve falında kirli gömlek yakası görmek rızık eksikliği yaşayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yakası kirli gömlek görmek maddi gücünü yitireceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında gömlek yakasını kirli görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gömleğinin kirlendiğini görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kirli gömlek yıkamak evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir