AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek giyip çıkarmak

Kahve falında gömlek giyip çıkarmak

Kahve falında gömlek giyip çıkarmak her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, tartışmaların sona ereceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına inanılır.

Kahve falında gömlek giyip çıkarmak gördüyseniz:

  • Kimse zorlanmalara tahammül edemeyebilir.

Kahve falında gömlek giyip çıkarmak işinde dar boğaza gireceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek çıkarmak kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Kahve falında gömlek çıkarmak Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında gömleğini çıkarmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gömlek çıkarmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık gömlek görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, canla başla çalışacağına alamet eder.

Kahve falında hardal rengi gömlek görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gömlek üstüne gömlek giymek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir