AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek çıkarmak

Kahve falında gömlek çıkarmak

Kahve falında gömlek çıkarmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına işarettir.

Kahve falında gömlek çıkarmak gördüyseniz:

  • Kendinizi tanımakta güçlük çekeceksiniz.

Kahve falında beyaz gömlek çıkarmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına yorulur.

Kahve falında gömlek çıkarmak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında gömlek giyip çıkarmak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında gömleğini çıkarmak mutlu günler yaşanacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek çıkarmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, dik durmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında krem rengi gömlek görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renk gömlek giymek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına inanılır.

Kahve falında temiz gömlek görmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir